· 

Je eigen realiteit creëren ...

Vandaag is een goede dag!

Mijn focus is: vandaag is een goede dag.

Het verandert de energie in de goede richting door dit te denken. Het blijft oefenen, het vraagt discipline. Ook al voelt het helemaal geen goede dag, toch blijf ik tegen mezelf zeggen: Vandaag is een goede dag! Door dit te blijven doen, wordt het een goede dag. Probeer het maar eens, ik daag je uit! Het lijkt me leuk om van je te horen wat het met je doet, je mag me mailen, graag zelfs: Contact

Het veranderd de manier waarop je naar het leven kijkt.

 

Zoals ik schrijf op de pagina: Hoe het begon.. 

heb ik de Essence training gedaan in januari. Gisteravond was er een inspiratie avond in Noordlaren om geïnteresseerden kennis te laten maken met de trainers en te ervaren wat een training voor jou kan betekenen.

Het was fijn om aan de aanwezigen te mogen vertellen wat er is veranderd in mijn leven door de training te volgen.

Een belangrijk punt is: Ik ben verantwoordelijk voor mezelf, mijn leven, mijn gedachten. Het is belangrijk dat ik me hiervan bewust ben en dat ik er naar handel: Aktie betekend dat!

Degene die me kennen weten dat ik veel met engelenenergie werk. Maar de engelen hebben niet de verantwoordelijkheid voor mijn leven. Ze ondersteunen mij als ik dat vraag! Wachten en hopen brengt niets.

Ik ga niet meer voor excuses en verwijt mezelf niet van alles!

Jij kunt dat ook! Stel jezelf een doel voor de dag.

Mijn focus voor vandaag: Vandaag is een goede dag!