22. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Muziek luisteren, muziek maken of zingen is helend: fysiek, mentaal, psychisch en spiritueel! Het raakt aan onze emoties. Het versterkt zelfs ons afweersysteem!

21. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Wat heeft de zonnewende met vrede in je hart te maken? Nieuwsgierig? Klik vooral op: lees meer....

18. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Ik schrijf niet vaak over de pijn die ik heb iedere dag en ook niet over de verschrikkelijke moeheid: I AM STRONG te denken help me hier doorheen.

17. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Je schuldig voelen...Wie niet en hoe vaak. Het nummer wat The Given Horse hierover schreef is echt prachtig.

16. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Communicatie training in Amsterdam bij de Extra Mile Academy. Dit helpt mij om mezelf en de ander te begrijpen.

14. juni 2018
Vandaag is een goede dag en geniet ik van de geur van patchouli. De geur van de flowerpowertijd! Hippie! Happy!

13. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Wat een waarheid! Je eigen realiteit creƫer je door je mindset...en dat gaat niet vanzelf.

05. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Begin de dag met een reiniging, voor mij is dat heel belangrijk ā€¦. en vergeet niet jezelf ook te beschermen.

03. juni 2018
Vandaag is een goede dag! De zon is nog achter de wolken... De kerkklokken luiden: "Kom dan, kom dan". Goodmorning Sunshine heeft voor mij ook een diepere betekenis:

02. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Dat denk ik sowieso als ik opsta. Mijn gedachten in een positieve richting zetten 's ochtends valt niet altijd mee....