16. augustus 2018
Los van Lyme! Na de vakantie, tijd voor vervolgstappen! Telefonische Wegwijssessie met Lia Spaans: www.losvanlyme.nl Dat ├ęne zinnetje in ons gesprek wat me raakt.

15. juli 2018
..Uiterlijk blijven ze dezelfde lang nadat ze innerlijk zijn doodgegaan.. Deze zin raakte mij tot in het diepst van mijn ziel.

14. juli 2018
Niemand komt me redden! Neem de verantwoordelijkheid voor je leven! Zet zelf stappen in de richting van gezondheid en geluk! Ik heb het gedaan en heb de verantwoordelijkheid voor mijn leven opgepakt. Wil je weten hoe ik dat heb gedaan en wat me erbij heeft geholpen..

11. juli 2018
Ik noem je bloemen.... associaties bij een gedicht in mijn atelier. Vandaag is een goede dag en morgen neem ik een atelierdag! Ik alleen met mij!
Intu├»tief┬á┬Ě┬á30. juni 2018
Vandaag was een super fijne dag en ik geniet van mijn reis in dit leven. Mijn focus is vandaag gericht op genieten van de momenten. Hoe doe ik dat...ÔÇŽÔÇŽ..
28. juni 2018
Vandaag is een goede dag. De zon komt te voorschijn! Mijn dag. I create my own Sunshine in my heart.
25. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Een dag met kleine Kris is een prachtige dag. Liedjes zingen: Daar bij die molen...

24. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Symphony of the cells. De workshop die ik heb gevolgd. Werken met een protocol van etherische oli├źn. Heel bijzonder om te mogen ervaren en ook te geven.
23. juni 2018
Vandaag is een goede dag! Muziek heelt! Moderne muziek, maar zeker ook klassieke muziek zoals Symfonie nr. 9 van Antonin Dvorák. Ook bekend als het nummer Going Home.
22. juni 2018
Vandaag is een goede dag. Muziek luisteren, muziek maken of zingen is helend: fysiek, mentaal, psychisch en spiritueel! Het raakt aan onze emoties. Het versterkt zelfs ons afweersysteem!

Meer weergeven