Mijn Essence training


10 Januari 2018 vertrok ik naar Amsterdam.

Inschrijven tussen 11.30 u en 12.00 u. Ik was tegen negen uur vertrokken uit Midwolda en had ruimschoots de tijd aangezien het 2 uur en 5 min. rijden is naar Jarmuiden, Amsterdam.

Het was zo " out of my comfort zone"  Ik ervaarde overal pijn en voelde zoveel spanning... maar IK GING! Op de rondweg van Amsterdam nam ik de verkeerde afslag, het duurde lang voordat ik weer op de goed route was en zat huilend in de auto. Waar ben ik aan begonnen... helemaal gestrest kwam ik om 11.50 u aan.

De formulieren die ik moest tekenen klopten niet,daar had je het al....Ik ga weer naar huis. Ik kwam in een soort van weerstand: dit ga ik niet doen, ik wil het, ik kan het niet...

Gesprek met de trainster gehad en ik besloot het een kans te geven. Ik was er tenslotte gekomen voor mezelf.


43 onbekende mensen in een zaal waar de stoelen in rijen opgesteld stonden.

Jeetje wat voelde ik mij ongemakkelijk.

 

Dit waren mijn goals die ik uit de training wilde halen:

  • Voor mij en mezelf alleen: kracht om anders te kijken naar het leven, positiever, meer in mogelijkheden en de controle los te laten
  • Voor mij en mijn werk: De moed om een "player" te zijn
  • Voor mij en mijn relatie: Ondersteuning vragen, support accepteren en de controle los te laten
  • Voor mij en mijn kinderen: support accepteren en durven te vragen

 

Ik heb die eerste dag was erg onwennig, voelde me alleen en had eigenlijk niet zoveel zin in contact met anderen. Maar ja je moet toch wel een gesprekje beginnen.

We kregen ook nog ┬áhuiswerk:┬áSuccessen schrijven. Ach ja dat is ook weer zoiets dacht ik­čśĆ

Ik vond het maar populair gedoe.

Het was intensief, voor mij lange dagen en danook nog in de auto naar Zwolle.

Ik logeer de eerste nachten bij mijn vriendin/schoonzus in Zwolle, dat is in ieder geval minder ver rijden dan helemaal terug naar Midwolda..., maar het was nog evengoed anderhalf uur rijden.


De volgende ochtend wilde ik niet weer naar Amsterdam: ze kunnen me wat, het is niet mijn ding. Nog veel meer weerstand! Een boosheid een opstand in mezelf. IK WIL NIET.


Wordt vervolg....